Evenimentul de lansare a ediției de primăvară a revistei The Art of Living

Miercuri, 25 martie, a avut loc lansarea ediției de primăvară a revistei The Art of Living, ediție realizată în parteneriat cu Ambasada Suediei și Volvo. Numărul prezent surprinde aspecte esențiale care conturează Suedia, iar evenimentul de lansare a dorit să aducă mai aproape de publicul român atmosfera suedeză atât prin designul minimalist oferit de Iconic Food, Wine &Design, cât și prin muzica electronică, canapeurile și băuturile specifice precum și expoziția cu imagini reprezentative din Suedia.

Evenimentul a fost inaugurat printr-un scurt discurs al publisherului revistei, doamna Mirela Meiță, urmat de cel al Excelenței Sale, doamna Anneli Lindahl-Kenny, Ambasador al Suediei în România Lansarea a beneficiat de prezența a peste 90 de participanți, reprezentanți ai corpului diplomatic și ai companiilor, artiști și ziariști.

Corporaţia Volvo Cars este una dintre cele mai puternice mărci din industria auto, cu o istorie lungă în domeniul inovaţiilor pe plan mondial. Fondată în Gothenburg, Suedia, de către Gustaf Larson şi Assar Gabrielsson, primul autovehicul a ieșit din fabrică la 14 aprilie 1927. Se numea ÖV4 (Jakob) iar mai multe detalii despre evoluția mașinilor Volvo puteți obține de pe webiste-ul Volvo Cars Heritage.Share