Lansarea ediției speciale The Art of Living
de Bogdan Munteanu

Miercuri, 2 septembrie 2015. De mult n-au mai fost așa seri toride precum în prima săptămână de septembrie, ceea ce nu a descurajat circa 100-110 de persoane – iubitori de artă, jurnaliști, oameni de PR și prieteni ai revistei The Art of Living – să sosească la deschiderea The Art of Living Gallery.

Situată la doi pași de Ateneul Român și la încă vreo doi-trei pași față de Athénée Palace Hilton, de Muzeul Național de Artă și de Calea Victoriei, galeria din str. Georges Clemenceau nr. 2 s-a arătat neîncăptătoare pentru toți cei veniți la lansarea expoziției Polyphonic, a artistului Adrian Borda, și la prezentarea ediției speciale a revistei The Art of Living, dedicate Festivalului „George Enescu”.

Cea de-a 12 ediție a revistei cuprinde interviuri, biografii și cronici de disc ale celor mai cunoscuți artiști prezenți la Festival în 2015 și a fost publicată cu sprijinul Aqua Carpatica și Administrația Fondului Național Cultural (AFCN).

La un pahar de vin oferit de S.E.R.V.E și admirând mobilierul oferit de Exotique, invitații au urmărit un minirecital la vioară al tânărului Mircea Dumitrescu, bursier al Fundației Principesa Margareta a României, apoi au răsfoit noua revistă. Nu puțini au fost aceia care au rezistat tentației de a-și plimba degetele pe instrumentele cu coarde – premiate la „Violin Making Competition Antonio Stradivari”, la Cremona – expuse de lutierul Francisc Gyorke alături de tabloruile lui Adrian Borda.

Seara de 2 septembrie este prima dintr-o serie de expoziții de artă și evenimente de la Galeria The Art of Living, pe care oricine o poate vizita, în tihnă, de marți până sâmbătă – între 11:00 și 20:00.

În afara galeriei foto de mai jos, mai multe imagini poti fi văzute pe pagina noastră de Facebook.Share