Lansarea numărului de iarna al revistei ,marcat printr-un eveniment premieră dedicat excelenţei

Revista The Art of Living, în parteneriat cu Ambasadei Germaniei și Erste Asset Management, a organizat joi, 27 noiembrie, evenimentul  “Leadership și Performanță” la Hotelul Radisson Blu din București.

Evenimentul  a marcat lansarea ediţiei de iarnă arevistei The Art of Living, număr dedicat în întregime Germaniei și a avut  ca scop aducerea în prim-plan a ceea ce înseamnă  provocările, oportunitățile și deciziile pe care s-au bazat cariere de excepție fie că este vorba despre afaceri, artă, design, arhitectură sau diplomație.

Conferința a fost inaugurată de Werner Hans Lauk, ambasadorul Republicii Federale Germania în România., iar printre invitați s-au numărat: Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management; Dorin Ștefan, arhitect; Julia Kristensen, proprietar Casa Frumoasă Stores; Francisc Chiuariu, pictor.  Dezbaterea a beneficiat de prezenţa a peste 100 de participanţi şi a fost moderată de jurnaliștii Ovidiu Nahoi și Bogdan Munteanu.

Revista The Art of Living este o revista bilingvă de artă, cultură şi wealth management, lansată in  România ţn decembrie 2012.  Revista propune cititorilor articole sau interviuri cu lideri din afaceri, artă, muzică, modă, recomadari de investiţii, precum si personaje istorice neconvenţionale.

Erste Asset Management este cel mai mare fond de investiţii din România  cu active de peste 8 miliarde lei si cu o cotă de piaţă de 41%. Familia de fonduri deschise de investitii administrate acoperă la momentul de faţă o paletă variată de profile investiţionale.

Credit foto: Andreea Mira/ ImagikonShare